Şehre Kar Yağmayınca Onlar Kara Gittiler

Düzce Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrenciler, şehir merkezinde karla buluşamayınca devreye Off-Road ekipleri girdi. Üniversite öğrencileri Off-Road araçları ile yaylalara ulaştırılarak kar safarisi yapıldı. Öğrenciler karda doyasıya eğlendi. 
 

Düzce’de geçtiğimiz haftalarda yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı yer yer 70 santimetreye kadar ulaştı. Fakat şehir merkezinde ise etkili olmayan yağış sonrasında Türkiye’nin dört bir yanından Düzce’ye gelerek kar hasreti çeken öğrenciler hüzünlendi. Dümerang ve Düzce Safari Off-Road Kulübü öğrencilerle birlikte Kar safarisi programı düzenlendi. Düzce Üniversitesi öğrencileri ile birlikte şehrin yüksek kesimleri olan Odayeri, Hera, Balıklı, Şehirli, Koca ve Sinekli Yaylası’na giden öğrenciler karla buluşturuldu. Adrenalin ve macera dolu güzergahta Off-Road araçları ile karla buluşan öğrenciler doyasıya eğlendi. Off-Road Kar safarisi ise drone ile havadan görüntülendi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.01.2022
23:08

Yayla Çimen lerini eziyorlar hadsizlere hadlerini bildiren kimse yok hayvancılığı da öldürdüler yaylada hayvanlar ne yiyecek yazın

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,43
Girayderci mucahit


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.