Cazibe Merkezi Haline Gelecek

Cazibe Merkezi Haline Gelecek

Düzce Valisi Selçuk Aslan Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından "Eko-Turizm Alanı ve Yürüyüş Parkuru" ilan edilen ve İl Özel İdaresi ekipleri tarafından 3.1 km'lik yolunun yapımı tamamlanan ilimizin önemli turizm alanlarından biri olan Aktaş Şelalesi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemede Vali Aslan'a, Milletvekili Ercan Öztürk, Akçakoca Kaymakamı Mustafa Can, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak ve kurum amirleri eşlik etti.

Vali Selçuk Aslan, basın mensuplarına yaptığı değerlendirmelerde yoğunlaştırılmış tanıtım faaliyetleri gerçekleştirecekleri, potansiyel cazibe merkezi olan yerleri destinasyon haline getirerek özel sektör kamu işbirliğinde turizm altyapısını geliştirecekleri bir yol haritası belirlediklerini dile getirdi.

Bugüne kadar kendi doğal akışında olan Aktaş Şelalesi'nin, Valilik ve Orman Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile turizme kazandırıldığını ifade eden Aslan bu çalışmaların tamamlanmasıyla önceden sınırlı ulaşım imkanlarına sahip olan alanın cazibe merkezi haline geleceğini ifade ederek Düzce'ye hayırlı olmasını temenni etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.