Tarım Ve Kadın Çalıştayına Yoğun İlgi

Tarım Ve Kadın Çalıştayına Yoğun İlgi

İYİ Parti Düzce Teşkilatları Kadın Politikaları Başkanlığı koordinasyonluğu ile Düzce siyasetinde önemli bir ilke imza atarak Tarım ve Kadın Çalıştayı düzenledi.

İl Başkan yardımcısı Aslıhan Akbal Tüysüz moderatörlüğünde yapılan ve kadın emeğinin önemli temsilcilerinden olan Ulviye Dikmen, İlknur Özkök Kaşıkçı, Meral Başak, Berrin İçli Temel ve Sevil Gülsoy Düzgün’ün konuşmacı olarak katıldığı panele,  Gelecek Partisi İl Başkanı Vildan Tokaliç, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, CHP Kadın Kolları Başkanı Jale Uzunhasan, Vatan Partisi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Sönmez ve BTP Kadın Kolları Başkanı Esra Karataş da katıldı. Düzcelilerin yoğun ilgi gösterdiği çalıştayda kadın emeğinin ekonomiye kazandırılması ile ilgili olarak konuşan İYİ Parti Düzce Kadın Politikaları Başkanı Nuran Sayman, ‘’Düzce Teşkilatı olarak kadın emeği, bu emeğin ev ekonomisine katkısı ve tarımsal kalkınmaya çok önem veriyoruz. Yıllardır üzerinde çalıştığımız bu vizyonun önemli aşamalarından biri olan çalıştayımıza iştirak eden tüm katılımcılara ve konuklara teşekkür ediyoruz” dedi.


Çalıştay ile alakalı açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ise, ‘’Düzce’nin gelişmesi ve bu gelişmede kadının emeğini ve rolünü çok önemseyen bir teşkilatız. Şehrimizin makus tarihini ancak orta ve uzun vadede geliştirmekte olduğumuz makro kalkınma planlarını hayata geçirirsek değiştirebileceğimizin bilinci ile kısır siyasi çekişmelerden uzak yapıcı ve verimli projeler üretmeye devam ediyoruz. Çalıştayımıza gösterilen yoğun ilginin bu çabalarımızın toplumda da karşılık bulduğunu bize göstermesi açısından son derece önemlidir. Şehrin büyümesi Düzcelilerin ekonomik olarak daha iyi bir yaşam standardına ulaşması için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 


Katılımcıların sunumları ardından soru-cevap şeklinde devam eden çalıştay ailelere verilen ürünler ve fidelerin dağıtımıyla son buldu.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.05.2022
16:15

çok iyi çalışma. başarılar diliyoruz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%60,26
düzceli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.