TOBB Genel Kurulu’nda Düzce TSO’dan İki Üye Birden

TOBB Genel Kurulu’nda Düzce TSO’dan İki Üye Birden

TOBB Genel Kurulu’nda Düzce TSO’dan İki Üye Birden

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 79. Olağan Genel Kurulu yüksek katılımla tamamlandı. Delegelerin tamamının oyunu alan M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı olarak seçildi. Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi olarak M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun listesinde yer aldı. Ayrıca Meclis Başkan Yardımcısı Murat Taştepe de Ar-Ge İnovasyon Kurulu’na seçildi. Bu şekilde Düzce TSO tarihinde ilk kez 2 kontenjan oluşmuş oldu.

TOBB’un 79. Olağan Genel Kurulu’na Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanımız Tanju Acar, Meclis Başkan Yardımcımız Murat Taştepe, Meclis Üyelerimiz Ahmet Acaroğlu, Görkem Özdemir, Metin Şişman ve Ümit Çengel’in yanın sıra 365 oda ve borsanın temsilcileri de katıldı.

TOBB 79. Genel Kurulu sonuçları hakkında görüşlerini dile getiren Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Üyesi Erdoğan Bıyık, “Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Türk Sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ne denli büyük bir yapı olduğunu bugün bir kez daha göstermiştir. Son dönemde dünya genelinde yaşanan ekonomik değişimler ve yeni nesil eğilimlere ülke olarak en kısa sürede uyum sağlamayı başardık. Bu uyum süreçlerinde Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun vizyonu ve etkin çalışmaları büyük rol oynadı. Türk İş Dünyasının lideri olarak uluslararası arenada biz iş insanlarını ve ülkemizi en etkili şekilde temsil ederek ülkemize önemli kazanımlar sağladı. 79. Genel Kurul’da da hak etmiş olduğu teveccühü alarak tüm delegelerin imzasıyla aday gösterildi. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve yeni yönetim kurulumuza bu dönemde başarılar diliyoruz. Odamızı ve bölgemizi temsilen biz de Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyinde görev aldık. Meclis Başkan Yardımcımız Murat Taştepe de Ar-Ge İnovasyon Kurulunda görev aldı. Bu dönemde Düzce’ye, yapmış olduğumuz girişimler ve oluşturmuş olduğumuz lobi ile Düzce TSO tarihinde ilk kez 2 kontenjan birden açılmış oldu. Bu görevlere bizi layık gören Sayın Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyoruz. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak her aşamada birliğimizin ve sayın başkanımızın yanında olacağımızı buradan bir kez daha belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.06.2023
14:49

Rıfat'ın yerinde Erdoğan Bey olabilirdi. Bence Rıfat'tan daha iyi...Onunda saltanadı yıkılır elbet ...çöreklendiler gitmiyorlar....Yinede hayırlı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%65,63
Çay ocağı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.