“Düzce’yi Kurda Kuşa Yem Etmeyin”

“Düzce’yi Kurda Kuşa Yem Etmeyin”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Karaca Mahallesi ziyaretinde havai fişekler ve meşaleler ile karşılandı. Kalabalık vatandaş topluluğuna hitabında, 31 Mart seçimleri için destek isteyen Özlü, “31 Mart seçimlerinde bazılarına ders vermek gerekiyor. Düzce’yi kurda kuşa yem etmeyin” dedi.


31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Adaylığının açıklanması sonrası sahaya inen ve seçim sürecini en verimli şekilde geçiren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ziyaretlerini Karaca Mahallesi’nde sürdürdü.  


Teravih namazı sonrası AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, teşkilat üyeleri ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Karaca Mahallesi’ne giden Özlü, burada yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde mahalleye adım atan ve “en büyük başkan bizim başkan” sloganları ile karşılanan Özlü, miting havasında geçen buluşmada seçmenlere hitap etti. 


“NEYE İHTİYACINIZ VARSA, NE EKSİKLİK VARSA GİDERECEĞİZ”
31 Mart seçimlerinin öneminden söz eden Özlü, “Değerli Karaca Mahallesi sakinleri hepinizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Karaca Mahallesi her zaman muhteşem, her zaman coşkulu, her zaman bizim canımız, ciğerimiz. Artık şakayı, dalga geçmeyi bir kenara bırakalım. Bu işin bir ciddiyeti, bir vebal var. 31 Mart seçimlerine şunun şurasında bir hafta kaldı. Şaka yapmak, espri yapmak, şarkı söylemek bunlar güzel şeyler. Ama bu seçim ciddi bir seçim. Akşamın bu vaktinde hepimiz Düzce için, Düzce’nin geleceği için bir araya geldik. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepiniz sağolun, varolun. Gelecek hafta hep beraber oylarımızı kullanacağız. Biz gece-gündüz çalışıyoruz. Hem Karaca Mahallesi, hem Düzce için. Sizlerin ihtiyacı olan ne varsa, ne eksiklik varsa bunları gidereceğiz. Sizlere şeref sözü veriyorum. Bizim AK Parti olarak bugüne kadar milletimizin ve ülkemizin geleceği için çok çalıştık. Bakın Türkiye nereden nereye geldi. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Daha çok çalışacağız, daha büyük işleri hep beraber yapacağız. Sizlerden 31 Mart seçimlerinde destek istiyoruz” dedi.


“31 MART’TA BUNLARA DERS VERELİM”
Özlü’nün “Bu seçimde de Karaca Mahallesi olarak sandıkları patlatmaya var mısınız?” sorusuna, alanı dolduran vatandaşlar hep bir ağızdan “Varız” yanıtı verdi. “Bazıları var, onlara bir ders verilmesi gerekiyor. 31 Mart’ta bunlara ders vermeye hazır mıyız?“ sorusuna da “Hazırız” yanıtını alan Özlü, vatandaşlara teşekkür etti. 


Ardından Karaca Çobanspor yöneticileri ve futbolcuları ile bir araya gelen Başkan Özlü, hem nakdi, hem de ayni destek sözü verdi. “Düzce Belediyesi bütün varlığı ile sizin arkanızda. Burada bulunan herkesten 31 Mart seçimlerinde destek istiyoruz. Bizi destekleyin. Düzce’yi kurda kuşa yem etmeyin” diyen Özlü destek sözü aldı. Kulüp yöneticileri tarafından Özlü’ye kendi adını taşıyan Karaca Çobanspor forması hediye edildi.  


Modern Eğitimciler takımı futbolcuları ile de görüşen Özlü, “Büyük başkan” ve “Düzce sizinle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde mahalleden ayrıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.03.2024
19:10

Düzcenin en tehlikeli mahallesi Karaca.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Asil


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.