Çocukların Bayram Kekleri Vali Aslan'ın Ellerinden

Çocukların Bayram Kekleri Vali Aslan'ın Ellerinden

Düzce Valisi Selcuk Aslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Nedim Sözbir Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri ve Aşçılık Programı öğrencileri ile birlikte mutfağa girdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle sevgi kekleri yaparak iletişim birleştirir, sofra bereketi artırır diyerek anlamlı bir etkinlikle Fehmi Öney Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla bir araya gelerek, sevgi evinde kalan çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Kutladılar.

Çocuklar kadar büyük düşünüp neşemizi kaybetmediğimiz bir bayram havasında içinizdeki heyecan, gözünüzdeki ışık hiç bitmesin temennisinde bulundular.

Vali Aslan ve Rektör Sözbir, çocuklar için hazırladıkları sevgi keklerini çocuklarla beraber süsleyerek birlikte yediler.

Vali Aslan çocuklarla çok eğlendikleri bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek yaptığı paylaşımda "Valiliğimiz öncülüğünde; Düzce Üniversitesi paydaşlığında Rektörümüz, hocalarımız ve Aşçılık Programı öğrencilerimizle birlikte mutfağa girdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle sevgi kekleri yaparak iletişim birleştirir, sofra bereketi artırır diyerek güzel bir etkinlikte yer aldık. Çocuklar kadar büyük hayaller kurup neşemizi kaybetmediğimiz bir bayram havasında paylaşımlarımızın devamını takipte kalınız. Gülümse Düzce'desin. Gülümse Bayram neşesi sensin" ifadelerini kullandı.

Program çocuklarımızın yüz boyaması etkinliği ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.