Olağanüstü Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Olağanüstü Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağanüstü meclis toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Dertli Başkanlığında gerçekleştirildi.


2022 yılı oda organ seçimleri ve esasları gündemli Meclis toplantısında, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli; gerçekleştirilecek olan seçimlerin hem Düzce TSO hem de Düzce için hayırlar getirmesini diledi. Meclis Başkanı Ahmet Dertli, seçimler ile ilgili yapmış olduğu görüşmeler
hakkında Meclis Üyelerini bilgilendirdi. Son seçimin 2018 yılı Nisan Mayıs Aylarında yapıldığından 5174 sayılı Kanun’da her 4 yılda bir Ekim Kasım aylarında Oda Borsa seçimlerinin yapılacağı yazmaktadır dedi. Bu yıl Ekim ayında organ seçimlerinin yapılması zorunluluk olduğunu söyledi. Fakat
Cumhurbaşkanı tarafından alınacak karar ile seçimlerimizin ertelenmesi de söz konusu olabileceğini söyledi. Meclis Başkanı Ahmet Dertli, seçimlerin zaman çok kısa olmasından kaynaklı Ekim Ayının son haftasında yapılması önerisini dile getirdi ayrıca seçimlerde görevli personel iyi hazırlanması konusundaki önerisini Yönetim Kuruluna iletti.


Meclis Başkanı Ahmet Dertli’nin dile getirdiği ve daha önceki talebi olan tüm grupların seçmen listesi Oda Genel Sekreteri tarafından kendisine verildi.


Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ise; Yönetim Kurulunda seçim komisyonu oluşturulmasına karar verildiğini söyledi. Oluşturulan Komisyonda Başkan olarak Özkan Çakır, Üyeleri ise Ümit Ülgen, Hasan Arslan, Metin Coşkun, Bülent Sivrikaya olarak belirlendi ve Meclise sundu.


Daha sonra, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin aday olacak olan tüm üyelere başarılar diledi.


Meclis Başkanı Ahmet Dertli, son olarak seçmen listelerine aday olacak kişilerin ulaşımında bir sorun ile karşılaşırsa kendisinden talep edebileceklerini söyleyerek aday olan tüm üyelere şimdiden başarılar diledi ve oda seçimlerinin memleketimize hayırlı olmasını temenni ederek toplantıyı bitirdi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.