Tein Akademi Düzce’yi Teknoloji Kenti Haline Getirmeyi Hedefliyor

Düzce Teknopark’ta faaliyetlerine devam eden Tein Teknoloji’nin bünyesinde Tein akademi ve Tein Business Lounge hizmete açıldı.

Tein Teknoloji Düzce’de yatırımlarına devam ediyor. Yazılım sektöründe öncü firma olmak için çalışmalarını sürdüren Tein Teknoloji, Düzce Teknopark’ta Tein Akademi ve Tein Business Lounge’nin açılışını gerçekleştirdi.

 

Tein Business Lounge iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik özel Olarak Tasarlanmış bir mekandır. İş dünyasının hızla değişen ve gelişen ihtiyaçlarına cevap vermek için teknoloji ve konforu bir araya getirir.  Bu özel lounge, yatırımcılar, girişimciler, yazılımcılar, iş liderleri ve diğer profesyoneller için yaratıcı bir çalışma ortamıdır. Lounge'da bulunan özel kahve barı, size enerji vermek ve kreatif  düşüncelerinizi tetiklemek için çeşitli teknolojik kahve seçenekleri sunar.

Codepresso, ByteLatte veya Hackaccino gibi yazılımcılara özel kahve isimleriyle, hem damak tadınıza hitap ederken hem de teknoloji tutkunuzu besleyebilirsiniz. Tein Business Lounge, işbirliği ve ağ oluşturma için de mükemmel bir ortamdır. Lounge'da bulunan özel kahve barı, size enerji vermek ve kreatif düşüncelerinizi tetiklemek için çeşitli  teknolojik kahve seçenekleri sunar. Codepresso, ByteLatte veya Hackaccino gibi yazılımcılara özel kahve isimleriyle, hem damak tadınıza hitap ederken hem de teknoloji tutkunuzu besleyebilirsiniz.

TEİN AKADEMİ NEYİ HEDEFLİYOR?

Neden Tein akademi? Tein Akademi neden kuruldu? Tein Akademi neyi hedefliyor?

Tein akademi, akademiye bakış açısı olarak eğitime ticari olarak değil eğitim olarak bakmaktadır

Tein akademi öncelikle karakterinize uygun alanları belirleyerek öğrencileri o alanlarda yetiştirmeyi hedeflemektedir. Spesifik alanlarda uzman eğitmenleri Düzce’de yaşayan öğrencilerle buluşturarak Düzce’yi Teknoloji kenti haline getirmeyi hedeflemekte.

VERİLEN EĞİTİMLER NELER?

Siber güvenlik, Uygulama geliştirme, Ağ ve Bilgi güvenliği, Proje yönetimi, Analiz, Test, İnsan kaynakları yönetimi, Eğitimlerimize belli bir oranda katılım , gösteren ve sınav/projeleri başarıyla tamamlayan öğrencilerimize hem ,Tein Akademi Başarı Sertifikası hem de yurtiçi ve yurtdışında geçerli E-Devlet onaylı sertifikalar veriliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.