"Devlet Tüm İmkanları İle Depremzedelerin Yanında"

"Devlet Tüm İmkanları İle Depremzedelerin Yanında"

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olduğu dönemde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde canla başla çalıştıklarını söyledi. Öztürk, devletin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu kaydetti.

Asrın felaketinin 1. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayınlayan Öztürk acıların çok taze olduğunu söyleyerek “Acılarımızın çok taze olduğu, asrın felaketini yaşadığımız Kahramanmaraş depreminin yıl dönümündeyiz.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olduğum o dönemde, deprem anından itibaren devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte bölgeye hızlı bir şekilde ulaşarak, çalışmalara başlamak için canla başla mücadele ederek vatandaşlarımızın yanlarında olmaya çalıştık. Devletimiz bu süreçte tüm imkanlarını ortaya koymuş ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek için yıkılan evlerin yerine ivedilikle yeni evleri yaparak teslim etmeye başlamıştır” dedi.

Depremde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Öztürk “İnşallah, Rabbim bir daha böyle bir felaketi ülkemize milletimize yaşatmaz. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak tedavileri halen devam eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor, tüm imkanlarını seferber eden güçlü devletimize, bölgede insan ayırmayıp yardım eden tüm vatandaşlarımıza, kurumlara ve sivil toplum kuruluşlarına da yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.02.2024
11:02

sadece akepeli belediyelere diye eklemeyi unutmuşsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,15
NURULLAH
6.02.2024
14:25

Sürekli bana mesaj geliyor. Engelleyemiyorum da.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,21
Bu adamdan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.