Filistin'e Özgürlük İçin Ankara’ya Yürüyorlar

Filistin'e Özgürlük İçin Ankara’ya Yürüyorlar

Filistin’e özgürlük için İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş başlatan 2 arkadaş, yürüyüşlerinin 5. gününde Düzce’ye ulaştı.


İsrail’in Gazze’deki savaşı devam ederken, 2 arkadaş Filistin’e özgürlük için yürüyüş başlattı. İstanbul’dan Ankara’ya kadar yürüyerek gidip tepkilerini göstermek isteyen 2 kişi yürüyüşlerinin 5. gününde Düzce’ye ulaştı. Günlük 35 ila 40 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirdiklerini belirten İsmail Tiryaki, “Biz Filistin’e özgürlük diyerek başlattığımız yürüyüşümüzü Ankara Kızılay meydanında sonlandırmak istiyoruz. Bugün emperyalizmin ve destekçilerinin mağdurları ve mazlumları katlettiği için yürüyüş yapıyoruz. Bu durumda bize yardımcı olan emniyet mensuplarına teşekkür ederiz. Bize gösterilen destekten ötürü herkese teşekkür ediyoruz. Kızılay meydanına kadar yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Bütün dünyanın vicdanına sesleniyoruz. Özgürlük, özgürlük, özgürlük diyoruz. 5 gün önce yürüyüşümüze başladık. Ortalama 35-40 kilometre arasında yürüyoruz. Sabah namazından akşam namazına kadar yürüyüşümüzü gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.???????


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.02.2024
07:53

Tebrikler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,88
İdris mehmetoğlu
10.02.2024
00:15

Kızılay Meydanı'nda değil de Beştepe'de sonlandırsanız :) Oradan birde Hamas'a selam çakarsınız tam olur :)

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,28
İsrailli
9.02.2024
14:39

Her şey küçük bir adımla başlar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
HSN
9.02.2024
12:50

Bu işler yürüyüşle olmaz,orya savaşmak için gideceksin.Yol yürümekle aşınırmı.FİLİSTİN artık manevi ihtiyaçlara karnı tok.Para,silah,cephane yürekli olanlar için cepheye doğru.İSLAM ÜLKESİ OLARAK HUSİ savaşçıları gibi olacaksın,yoksa hamasi davranışlar gösteriden öteye gitmez.Elbette yüreğimiz yanıyor ama 52 İslam ülkesi var gıkları çıkmıyor.Çünkü ABD esiri olmuşlar.Hala sus pus yerlerinde duruyor,ana,baba,kardeş çocuklar her gün şehitlik mertebesine ulaşıyorlar.Cani BiBİ nin hitlerden ne farkı var Şu an FİLİSTİN kan ağlıyor Kan...Meydanları doldurup kefen giyen,ellarinde yeşil bayrak sallayanlar nerdesiniz nerde.LAF la,sözler bu işler boş FİLİSTİN,TÜRKİSTAN fiiliyat bekliyor...EY MÜSLÜMAN ÜLKELERİ akan kanda sesiniz çıkmıyorsa size söyleyecek tek kelime bulamam.İsrail canileri REFAH sınır kapısına dayandı,çaresizlik had safhada sesiniz çıkmasın bakalım.Viskilerinizi yudumlayın,lüx yaşamlarınıza devam edin.Namazlarınızı sakın ihmal etmeyin.....İyi uykular...GERÇEK İNANANLARA SELAMLAR...Umarım uyanır müslüman geçinenler.UÇAĞI,TANKI,TOPU,ASKERİ,SİHA,İHA,ELEKTRONİK haberleşmesi sonsuz imkanı olan müslümanım diye geçinen ülkelere selam olsun hepinize Ne deyim.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,38
Metin Tuna
9.02.2024
12:33

İŞİ GÜCÜ OLMAYAN BOŞ İŞLER. ADAMLAR GEMİYLE MAL TAŞIYOR. PETROL VE CEPHANE VERİYOR BUNLARDA KALKMIŞ GÜYA AK ZİHJNİYETLE PROTESTO EDİYORMUUUŞŞŞŞ GİBİ. HADİ LENNN..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,25
BARBAROS HAYRETTİN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.