Başkan Özlü Karaca'da Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Özlü Karaca'da Vatandaşlarla Buluştu

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında çadır toplantısı için gittiği Karaca’da yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Özlü, “Bize güvenin. Bu şehrin kalkınması, büyümesi ve gerçek bir şehir olması için çok çalışacağız” dedi.


Geçtiğimiz 5 yılda Düzce’nin her alanda değişimi ve dönüşümü için önemli projelere imza atan ve kalıcı yatırımları şehrimize kazandıran Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ikinci dönemde hayata geçireceği projeleri anlatmaya devam ediyor.


Seçim çalışmaları kapsamında Nusrettin ve Burhaniye Mahallelerinde kahvehaneleri ziyaret eden Başkan Özlü, burada vatandaşlarla selamlaşarak isteklerini dinledi. Ardından çadır toplantısına katılmak üzere Karaca Mahallesi’ne giden Başkan Özlü, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri ile karşılaştı. 7’den 70’e coşkulu kalabalığın alkışları ve havai fişek gösterileri eşliğinde toplantının yapılacağı çadıra ilerleyen Özlü’ye, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Kadın Kolları Başkanı Av. Şulenur Kubilay Yılmaz da eşlik etti. 


ÖZLÜ: 5 YILDIR DOSDOĞRU GİDİYORUZ
Vatandaşları selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Faruk Özlü, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde çözülemeyen ve kronik hale gelen sorunlara el attıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi. “Neye söz verdiysek yerine getirmeye çalışıyoruz” diyen Özlü, yalnız bugünü düşünerek değil, geleceği de düşünerek hareket ettiklerini ve şehrin gelecek 50 yılına matuf kalıcı yatırımlara imza attıklarını dile getirdi. 


Seçmenlere “Bize güvenin, AK Parti’ye güvenin” diye seslenen Özlü, bu şehrin büyümesi, kalkınması ve gerçek bir şehir olması için çok çalışacağını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kalpleri mühürlenmiş, gözleri kör, dedikoduyu seven bir kesim var. Bunlara itibar etmeyin. Bu seçimde bizi destekleyin. Biz ayrımcılık yapmıyoruz. Bütün Düzce’yi seviyoruz. Valilik binasının bir eski haline bakın, bir yeni haline bakın. O binanın dış cephesi için Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya durumu arz ettim ve hemen 2 milyon lirayı gönderdi. Bırakın 2 milyon getirmeyi, bakandan randevu alamazlar. Daire Başkanı ile bile görüşemezler. Bundan 5-6 yıl önce Düzce’de belediye başkanının hangi arabaya bineceği ve belediyede işe alınan akrabalar konuşuluyordu. Ben hiçbir akrabamı işe almadım, almam. Son 5 yıldır dosdoğru gidiyoruz, hiçbir yanlış işimiz olmadı. Bu seçimde yalancı, iftiracı ve sahtekarlara prim vermeyin. Bizi desteklemenizi istirham ediyorum” ifadelerini kullandı.


KEŞİR: DÜZCE BÖYLE BİR DÖNEM GÖRMEDİ
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, “AK Parti’nin bu kadroları Düzce’de taş taş üstüne koymak için gece gündüz çalışıyor” diyerek, seçmenlere “Bu takıma güvenin” çağrısında bulundu. Düzce Belediyesi’nin 5 ayda 6 açılış yaptığına dikkat çeken Keşir, “Düzce böyle bir dönem görmedi. Kendini değil, kentini düşünen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Sayın başkanımızın hem bakanlık tecrübesi, hem de savunma sanayiindeki tecrübesi bu 5 yıllık dönemde Düzce’ye aktı. Biz istiyoruz ki sizlerin desteği ile bir dönem daha devam etsin. Bu şehri kendi alanındaki iller içinde her açıdan birinci yapalım, örnek bir il yapalım. Daha çok yatırım için, daha güzel bir şehir ve büyüyen Düzce için Faruk başkanımıza desteklerinizi istiyoruz.” 


ŞENGÜLOĞLU: BU SEÇİMDE DAHA BÜYÜK DESTEK İSTİYORUZ
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise, Başkan Faruk Özlü’nün günde 16 saat Düzce için mesai harcadığını ve Ankara’daki ikili ilişkileri sayesinde birçok yatırımı şehrimize kazandırdığını söyledi. Düzce’ye yapılacak yatırımların belediye bütçesi ile yapılmasının mümkün olmadığını, dışarıdan gelecek kaynaklarla yapılabileceğini ifade eden Şengüloğlu, “Düzce’de yapılan yatırımların ekseriyetinde bakanlıkların katkısı var. Düzce’ye yeni bir sağlık kampüsü inşa edilecek. Fidanlık arazisi bu yatırım için tahsis edildi. Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan bir arazi almak çok zordur. Bu tahsis için Sayın Bakanımız Faruk Özlü belediyenin yerlerinden bakanlığa yer verdi. Kadın Kolları Genel Başkanımız Ayşe Keşir ile birlikte çok uğraştılar ve arazinin Sağlık Bakanlığı’na tahsisini gerçekleştirdiler. 800 yataklı yeni bir hastanemiz olacak. Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsündeki bir yeni hastanede ilimizde olmayan bölümler de açılacak. Artık İzmit’e, Bolu’ya gitmeye gerek kalmayacak. Onlar buraya gelecek. Normal bir belediye başkanı ve vekil Ankara’da bu işlere koşturamaz. Neyi, kimden, nasıl isteyeceğinizi iyi bilmeniz lazım. Bu ve bunun gibi birçok yatırım sayın bakanımızın ikili ilişkileri sayesinde ilimize kazandırıldı, kazandırılmaya da devam edecek. Önceki genel seçimde Karaca Mahallemizden muntazam bir destek aldık. Bu seçimde daha büyük destekle sayın bakanımızı iyi bir oy oranı ile tekrar belediye başkanı seçmek için gayret gösterelim” şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.