Sevda Türküsev Düzcelilerle Buluştu

Sevda Türküsev Düzcelilerle Buluştu

Düzce Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında birbirinden ünlü isimler Düzcelilerle buluşmaya devam ediyor. Teravih Namazı sonrası düzenlenen organizasyonda Düzcelilerin son konuğu İletişim Uzmanı, Gazeteci ve Yazar Sevda Türküsev oldu.

Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye Meydanı’na kurulan Ramazan Etkinlik Çadırı birbirinden ünlü yazar, şair ve sanatçıları Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. Ramazan ayının ikinci haftasında da yoğun katılımların olduğu programlar çerçevesinde İletişim Uzmanı, Gazeteci ve Yazar Sevda Türküsev Düzcelilerle bir araya geldi. Gecede Düzcelilere eşlik eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, programa katılanlara hitap ederek “Düzce Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu Ramazan etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin en bilinen en değerli isimlerini burada misafir ediyoruz. Bu akşam çok değerli bir misafirimiz var. Sevda Türküsev’i Düzce’de misafir etmekten şeref duyuyoruz. Bu çadırda yaptığımız programlar kültürel etkinliklerdir, Düzce’miz ve sizler içindir. Hepinizin güzel zamanlar geçirmenizi temenni ediyorum, hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.

“DÜZCE’Yİ BAMBAŞKA GÖRDÜM”

Güncel konularla ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar büyük beğeni alan Sevda Türküsev Düzcelilerin gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirtti ve konuşmasına Başkan Özlü’ye teşekkür ederek başladı: “Değerli başkanıma nezaketi ve güzel ifadeleri için teşekkür ediyorum. Eski İstanbul Beyefendisi diye bir tabir vardır, onu koruyabilmiş nadir kişilerden biridir. Anne ve babasına buradan rahmet dileklerimi gönderiyorum. Ana baba ne ise kültür ne ise çocuk o oluyor. Buraya çok önce gelmiştim en son. Bugün merkezi gezdim ve çok farklı bir şehir gördüm, emeği olanları kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Karşılıklı söyleşi şeklinde devam eden gecede vatandaşlar gönüllerince vakit geçirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.