“Turuncu Atkılılar” Her Yerde

“Turuncu Atkılılar” Her Yerde

“Turuncu Atkılılar” Her Yerde

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren AK Parti Kadın Kolları 81 ilde tüm evlerin kapısını tek tek çalıyor. Turuncu atkı takan teşkilat üyeleri her sokakta dikkatleri üzerinde topluyor.

Sadece seçimden seçime değil yılın her günü vatandaşla temas hâlinde olduklarını vurgulayan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, bu kez turuncu atkılarla görünür olduklarını dile getirdi.

“5 milyon 506 bin 206 kadın üyesi ile dünyadaki pek çok siyasi partiden daha fazla üyeye sahip, Türkiye’nin en büyük kadın hareketiyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından siyasetin öznesi hâline getirilen biz kadınlar; yurdumuzun her köşesinde kapıları açan anahtar, gönüllere dokunan elleriz. Hemşehrilerimize sadece Partimizi, icraatlarımızı anlatıp destek istiyor değiliz. Aynı zamanda varsa hanelerinin, mahallelerinin sorunlarını öğrenip ilgili makamlara iletiyor, çözümü için çaba harcıyoruz.”

81 il, 922 ilçede her gün için kendi programlarını yapıp ona göre hareket eden AK Parti Kadın Kolları bu Ramazan’da farklı bir yöntem izledi. Programlar, tüm teşkilatlar için haftalık olarak ortak hazırlandı. Her haftanın temasına göre hasta, yaşlı, şehit ailesi, ihtiyaç sahibi ve öğrenciler ziyaret edilerek hatırları soruldu. Ziyaretler, şehrin koşullarına uygun olarak ev, ofis, tarla gibi mekânlarda yapılıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
20.03.2024
15:36

İKİ ÇANTAYA BİR OY . ONDAN SONRA 5 YIL AĞLAYIP DURUVERUN. SAKIN ETRAFIMDA AĞLAMAYIN. AĞIR KONUŞURUM.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,17
MUHTAR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.