Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayramlaşma Töreni

Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayramlaşma Töreni

Milli Eğitim Müdürlüğünde Bayramlaşma Töreni

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, bayramın coşkusunu, birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmak amacıyla bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Müdürlük yöneticileri ve personelinin katılım sağladığı bayramlaşma töreni, Düzce Valiliği Akçakoca Gazi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın törende yapmış olduğu konuşmada; bayramın birlik ve beraberliği pekiştiren önemli bir zaman dilimi olduğuna vurgu yaptı. Eğitim çalışanları ile bu güzel günde bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bayramlar, ikram ettiğimiz tebessüm ve hürmetle birlikteliğimizi güçlendiren tüm güzelliklerin ve umudun timsalidir. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyor, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum." dedi.

Törenin devamında, yöneticiler ve personel bir araya gelerek bayramlaştı. Samimi sohbetler eşliğinde bayram sevincinin yaşanmasına vesile olan tören, eğitim çalışanlarımız arasındaki güçlü bağların pekiştirilmesine katkı sağladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.