Çuval Çuval Çöp Topladılar

Çuval Çuval Çöp Topladılar

Çuval Çuval Çöp Topladılar

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilecek olan tabiat parkı ve şelalelerde temizlik çalışması başlatarak bayrama hazır hale getirdiler. Yapılan açıklamada ‘Gidelim, gezelim, görelim, eğlenelim ama kirletmeyelim” denildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Düzce Şube Müdürlüğü ekipleri Aydınpınar Şelaleleri Tabiat Parkı, Güzeldere Şelalesi Tabiat Parkı, Korugöl Tabiat Parkı ve Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı sahalarına giden yol güzergahlarında bayram temizliği yaptılar.

Şube müdürlüğünden yapılan açıklamada “Temiz bir çevre sağlıklı bir yaşamın temelini oluşturur. Doğanın bize sunduğu kaynakları sürdürülebilir bir şekilde kullanmak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin görevidir. Bu nedenle çevre temizliği bir seçenek olarak değil bir zorunluluk olarak görülmelidir. Korunan alanlarımızı ziyaret eden misafirlerimizden çevre temizliğine dikkat etmelerini ve çöplerini yerlere atmamalarını rica eder herkese mutlu bayramlar dileriz” denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.