"Türk, Beklenilendir' Düsturunu İliklerime Kadar Yaşadım"

"Türk, Beklenilendir' Düsturunu İliklerime Kadar Yaşadım"

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldı. Vali Aslan, "Oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" dedi.

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Elbeyli Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, ANDA Genel Başkanı Okan Tosun ile birlikte ANDA Düzce İl Temsilciliği tarafından Suriye-Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde verilen iftar yemeğine katıldılar. 

"BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLIYDI"

Vali Aslan ve Kaymakam Bayraklı,  yetimhane ziyaretinde Genel Başkan Okan Tosun'dan bölgedeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Vali Aslan, "Suriye El Bab şehrinde ANDA Derneği tarafından iç çatışma mağduru öksüz ve yetim yavrular için kurulan Halime Ana Yetim ve Kültür Merkezi'nde AndaDüzce tarafından düzenlenen iftara katıldık. Bazıları ampute durumda olan o yetim sabiler ile bir arada olmak benim için de çok anlamlıydı. Evlatların gözlerindeki muhabbet, oraya merhameti taşıyan samimiyet 'Türk, beklenilendir' düsturunu iliklerime kadar bir kez daha yaşattı" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.