‘Zincirli Kuyu İş Merkezi Ve Kütüphanesi’ İnşaatı Hızla İlerliyor

‘Zincirli Kuyu İş Merkezi Ve Kütüphanesi’ İnşaatı Hızla İlerliyor

Düzce’nin İstanbul Caddesi’nde inşaat çalışmaları devam eden ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’nde bodrum katın imalatı sürüyor. Hızla ilerleyen inşaatın bodrum katının birinci kısmında beton dökümü tamamlanırken, ikinci kısmın perde ve kolon kalıp ve demir imalatı başladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün uzun uğraşları ve girişimleri ile 1999 yılından bu yana süren hukuki ve mülkiyet sorunları 2024 yılında giderilen Basmacılar Çarşısı’nın yerinde yükselen ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ inşaatı ilerliyor.

Düzce şehir merkezinde yaya yoğunluğunun en çok olduğu İstanbul Caddesi’nde yapılan binanın inşaat çalışmaları geniş güvenlik önlemleri altında hızla sürüyor.

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltaş tarafından inşaatı üstlenilen ve geçtiğimiz ay temeli atılan binanın radye temel imalatlarının ardından bodrum katın kalıp imalatları da tamamlanarak betonu döküldü. Birinci kısım kalıplarının sökülmesinin akabinde, ikinci kısmın perde ve kolon kalıp ve demir imalatları başladı.

‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ adıyla yükselen binanın bodrum, zemin ve 1. katı işyeri, üstteki diğer 2 katı ise kütüphane olarak hizmet verecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.04.2024
18:11

Biz hala depremde yıkılan evlerimizin yerine evlerimiz yapılsın diye bekliyoruz bize iş merkezi lazım değil önce bizim işlerimizi halletsinler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,94
Hatice hanım


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.