Eski Başbakan Rektör Sözbir'i Ziyaret Etti

Eski Başbakan Rektör Sözbir'i Ziyaret Etti

Eski Başbakan Rektör Sözbir'i Ziyaret Etti

Nahçıvan Eski Başbakanı ve Anadolu Plazma Teknoloji Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu ve beraberindeki heyet, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce Üniversitesi’nden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul Kara ve öğretim üyeleri de yer aldı.

Nahçıvan Eski Başbakanı Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu’nun dünyada plazma teknolojisi konusunda en yetkin isimlerin başında geldiğini, yayınlanmış çok sayıda araştırma, bildiri ve makalesi bulunduğunu ifade etti. Kendisini Düzce Üniversitesi’nde ağırladıkları için onur duyduğunu belirten Rektör Sözbir, ziyareti için kendisine teşekkür etti.

Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu ise kendilerine gösterilen yakın ilgi için Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir’e teşekkür ederek farklı konularda istişarelerde bulundu. Rektörlük makamı ziyareti sonrasında Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu, plazma teknolojisi, enerji ve mühendislik konularıyla ilgili bir sunum da gerçekleştirdi.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.04.2024
21:31

Allah razı olsun sayın Beycan başkandan, zamanın ülkemiz başbaknları, Özal, Erbakan, Demirel, Çiller, Mesut Yılmaz, Cindoruk vs. 80 lerin başlarında Azerbaycan ve nahçıvan Türkiye bağlantılı Türk ülkelerini bir birlerine demiryolu ağı ile bağladılar, bu işin proje mimarı Beycan ibrahimoğludur, iş adamlığının yanısıra değerli bir devlet adamıdır.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,73
Saygıdeğer bir devlet adamıdır


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.