Yeni Hedefi Kaybedenler Kulübü

Yeni Hedefi Kaybedenler Kulübü

Yeni Hedefi Kaybedenler Kulübü

Girdiği hiç bir seçimi kazanamayan İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Kaybedenler Kulübü'nün başkanı oldu. Koray Aydın'ı desteklediği seçimi de kaybeden Er, eski meclis üyelerini de bir bir kaybetmeye başladı. 


Düzce'de bir önceki seçimlerde yüzde 22 oy alan İyi parti bu seçimlerde ise adeta rezil oldu. Hiç bir bölgede Meclis üyesi çıkaramayan, İl genel meclisinde sınıfta kalan tüm ilçe ve beldelerde 200 oyu geçemeyen, çoğu mahalle muhtar adayından az oy alan İyi Parti'de, il başkanı Yunus Özay Er, artık kaybedenler kulübüne başkan olacak.

Meral Akşener'in ardından Koray Aydın'ı destekleme kararı alan Er'in bu seçimde de kaybettiği görülürken, Er ile birlikte çalışmalar yürüten eski belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri de partiden istifa etmeye başladığı öğrenildi.

Yönetim kurulunu seçimden önce 40 kişi kuran Yunus Özay Er'in şimdilerde üye sayısının 15'e kadar düştüğü iddia edilirken, kendisinin de istifa etmemek için direndiği başkanlığı bırakmak istemediği konuşuluyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
3.05.2024
12:15

Haberde yanlışlık var, acımasızca bir haber. Yunus Özay Er 7 yıldır Düzce siyasetine değer kattı. Seviyeli siyaset zemini oluşturmak için gayret etti. İyi Partiyi her yönü le temsil etti. Başarılı olduğu süreçler oldu. Siyaset her zaman başarılı olacak diye bir kural yok. İyi Parti kurulduğu zaman milletimize umut olmuştu. Ancak son zamanlardaki inişli çıkışlı olaylar yaşadı. Yerel yönetim seçimlerine çok zor ortamda girildi. Türkiye ortalamasına baktığınız zaman Düzce genel ortalamanın üstünde. Başarı mı? hayır. Başkan adayı seçiminde yanlışlar yapıldı. Genel merkezin onay verdiği aday etrafında birleşme olmadı. Yönetimdeki bazı arkadaşlar ayrı düştüler, çalışmadılar. Siyaset etiğine aykırı hareket ettiler. İyi Parti genelde başarılı olamadı.Düzce için aynı şey geçerlidir. Siyaset meşaketli ve uzun zaman isteyen yoldur. Düzce'de başka partiler de başarılı olamadılar. hatta iyi partinin gerisinde kaldılar. Bu seçimde başarısız olduk. Gelecekte kaybedenler kulübü diye itham ettiğiniz yerde sonuçlar değerlendirilir. Derse iyi çalışarak başarılı olmak için yol haritası belirlenir. Ancak, Yunus Ozay Er, geleceğin başarılı siyasetçi olması için tüm donanımlara sahiptir. İnşallah hayırlısı olacak.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,00
İyiler
1.05.2024
12:42

Haber tamam başarısız bir siyasetçi ile ilgili kahvehane agiziyla haber yapmak nedir. Rezil oldu çok seviyesizsiz Sizde bu tür kelimeler kullanarak rezil oluyorsunuz bilmem farkindamisiniz.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,45
Kadir


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.