Zincirli Kuyu’da Bodrum Kat İnşaatı Bitti

Zincirli Kuyu’da Bodrum Kat İnşaatı Bitti

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün göreve geldiği günden itibaren çözüme kavuşturmak için büyük emek sarf ettiği ve 24 yıllık sorunu nihayete erdirdiği eski adıyla Basmacılar Çarşısı olarak bilinen alanda yükselen Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi inşaatında yoğun çalışma sürüyor.

Düzce şehir merkezine yeni bir soluk getirecek ve hazırlanan projesi ile hem işyeri hem de eğitim yuvası olarak değerlendirilecek olan  ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’nde bodrum katın inşaatı tamamlandı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından yapılan girişimler neticesinde 1999 yılından bu yana süren hukuki ve mülkiyet sorunları 2024 yılında giderilen eski adıyla Basmacılar Çarşısı olarak bilinen alanda yükselen ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Beltaş tarafından inşaatı üstlenilen Mart ayında da temeli atılan binanın, bodrum kat kaba inşaatı tamamlandı.

Bodrum, zemin ve 1. katı işyeri, üstteki diğer 2 katı ise kütüphane olarak hizmet verecek olan projede, zemin kat kolon demir imalatlarının akabinde kolon beton imalatlarına geçilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
14.05.2024
09:17

Güzel olacak. Teşekkürler.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,00
Refik BAHRAM


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.