Düzce Protokolü, Mali Müşavirlerle Kahvaltıda Buluştu

Düzce Protokolü, Mali Müşavirlerle Kahvaltıda Buluştu

Düzce Protokolü, Mali Müşavirlerle Kahvaltıda Buluştu

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Düzce Milletvekilleri Ayşe Keşir, Ercan Öztürk ve Talih Özcan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile il protokol üyeleri, Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen kahvaltı programında mali müşavirlerle bir araya geldi.

Hacı Dayı Tesisleri'nde gerçekleştirilen programa katılan protokol üyeleri, meslek mensuplarıyla sohbet etti, talep ve önerilerini dinledi.

Kahvaltı programında konuşan Vali Selçuk Aslan, mali müşavirliğin sadece muhasebe takibi değil, aynı zamanda piyasanın nabzını tutan önemli bir meslek olduğunu vurguladı. Vali Aslan, mali müşavirlere çalışmalarında başarılar dileyerek, mesleki dayanışmanın ve iletişimin önemine dikkat çekti.

Düzce SMMM Odası Başkanı ve yönetimi ise programa katılan protokol üyelerine teşekkür ederek, meslek grubunun yaşadığı sorunlara dair çözüm beklentilerini paylaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.