Düzce’de İzcilik Çalışmaları Güçleniyor

Düzce’de İzcilik Çalışmaları Güçleniyor

Düzce’de İzcilik Çalışmaları Güçleniyor

Düzce İl Millî Eğitim Müdürü Gülşen Özer, il genelinde görev yapan izci liderleriyle bir araya gelerek 2025 yılı izcilik faaliyetlerine ilişkin değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu arasında imzalanan “Okullarda İzcilik Faaliyetleri İş Birliği Protokolü” kapsamında il genelinde yürütülen çalışmalar ele alındı.

2025 yılı itibarıyla 11 okulda, 315 öğrenci ve 18 izci liderinin aktif olarak yer aldığı izcilik faaliyetlerinin; öğrencilerin liderlik, sorumluluk bilinci, doğa sevgisi ve toplumsal duyarlılık kazanımlarına sağladığı katkılar değerlendirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Özer, izci liderleriyle tek tek görüşerek sahadaki uygulamalara ilişkin bilgi aldı, görüş ve öneriler doğrultusunda istişarelerde bulundu. Toplantıda ayrıca 2026 yılında izcilik faaliyetlerinin okul, izci ve lider sayısı bakımından artırılarak daha geniş kitlelere ulaştırılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Özer, eğitsel, sosyal ve karakter gelişimini destekleyen izcilik çalışmalarında emeği geçen tüm izci liderlerine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.