Unutkanlık Mı? Kasıt Mı? İhmal Mi?

Unutkanlık Mı? Kasıt Mı? İhmal Mi?

Cumhuriyetin milletvekili Ayşe Keşir Düzcelilere gönderdiği mesajla Kadir gecesini kutladı. Ancak 19 Mayıs 1919’da başlayan özgürlük ve cumhuriyet mücadelesinin sonucunda ilan edilen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını unutarak sadece Kadir gecesini kutlaması tepkilere neden oldu.

 Düzce AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, Düzcelilere cep telefon telefonu mesajı göndererek kadir gecesini kutladı. Ancak aynı güne denk gelen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını unutup sadece kadir gecesi mesajı atması tepkilere neden oldu.

Milletvekili olduğu Gazi meclisin açılması için ilk adım olan Atatürk’ün Samsun’a çıkışını unutması ve sadece Kadir Gecesi mesajı atması, Düzcelileri derinden yaraladığını belirten vatandaşlar, Ayşe Keşir'in 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde yaşadığı zorlukları dile getirirken o zorlukların kat ve kat fazlasını yaşayarak cumhuriyetin kuruluş meşalesinin yakılması için Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkmasını unutmasını talihsizlik olarak değerlendirdiler.

Bu SMS mesajı ile Cumhuriyet meclisine milletvekili olan ve imtiyazlardan faydalanan Ayşe Keşir’in 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve cumhuriyet kazanımlarına bakışı da gözler önüne serildi.

15 Temmuzda yaşadıklarını her platformda uzun uzun anlatan Vekil Keşir, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çektiği zorlukları hatırlamak istemiyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.05.2020
01:19

Böyle bir vekilimiz mi vardı bizim ? Aaa biz de o nu unuttuk ...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,77
Rıza can
19.05.2020
19:27

Ne bekliyordunuz ki bunlar koltuk vekil koltuk bakan koltuk belediye başkanı bunları reise şikayet etmek gerekiyor hiç biri sayın Cumhurbaşkanımıza yakışmıyor ve yolunda ilerlemiyolar banka matik vekili bunlar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,81
Ben
19.05.2020
15:00

Kimileri günah işleme özgürlüğünü kullanır. Bu hanımefendi de unutma özgürlüğünü kullanmış.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,68
Öz Düzceli
19.05.2020
14:24

Ben neyi istemiyorum biliyormusunuz.sizin kullandığınız bu bayramlaşma sistemini telefonunuzda veya telefonumda kayıtlı değilsiniz.insanlara bu şekilde ulaşmayın.saygilar medya yeterince insanları kurmaya yetiyor.buna çözüm cipli kimlikler iyi yaşatmıyor arkasındaki gerçekler bitmedikçe virusde bitce benzemiyor

Katılıyorum   Katılmıyorum
%49,29
Vatandas
19.05.2020
13:44

Bu seçim yurdu ile bağını kesmiş gafiller, tarihleri ile bağlarını da koparmışlar. Sehven oldu açıklaması hiç yapmasınlar. Özürleri kabahatlerinden büyük olur. TARİH UNUTULMAZ!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,72
Süleyman ÖNCÜL


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.