Düzce Protokolünden Taziye Mesajları

Düzce Protokolünden Taziye Mesajları

Düzce Protokolünden Taziye Mesajları

Düzce Protokolü, Suriye’nin El-Bab bölgesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Kızılay aracına yapılan saldırıda şehit düşen Düzceli Mehmet Arif Kıdıman için taziye mesajları paylaştı.

Düzce Valisi Cevdet Atay, Suriye’nin El Bab bölgesinde şehit olan Düzceli Mehmet Arif Kıdıman için başsağlığı mesajı yayınladı. 

 “ Suriye'de Kızılay insani yardım ekibinde görev yapan görev yapan Mehmet Arif Kıdıman'ın hain bir saldırı sonucu şehadet haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Aziz milletimizin ve Düzce'mizin başı sağolsun”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Suriye’de Kızılay’da görev yapan ve silahlı saldırı sonucunda şehit olan Mehmet Arif Kıdıman’ın için başsağlığı mesajı yayınladı. Özlü “Haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim, Düzce’mizin başı sağ olsun” dedi. 

“Suriye’de görev yapan Kızılay personeli, Düzceli kardeşimiz Mehmet Arif Kıdıman’ın şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Acımız çok büyük, bu alçak saldırının faillerini lanetliyorum. Düzce’mizin başı sağ olsun” ifadelerinde bulundu.”

Suriye kırsalında Kızılay ekiplerinde görevli bulunan ve düzenlenen silahlı saldırı sonucunda Düzce Kızılay Kan Merkezi personellerinden Mehmet Arif Kıdıman’ın şehadeti dolayısıyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir taziye mesajı yayımlandı.
Taziye mesajında; “Suriye kırsalında insani yardım amacıyla görev yapmakta olan Türk Kızılayı aracına düzenlenen hain saldırıda şehit olan Düzce Kızılay Kan Merkezi personeli evladımız Mehmet Arif Kıdıman’a Allah'tan rahmet, yaralı personele ise acil şifalar diliyorum. Milletimizin ve Düzcemiz’in başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.