Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatlarıyla Düzce Belediyesi bünyesinde oluşturulan Bahçeşehir A.Ş. çalışmalarına son hızla devam ediyor.

 Bahçeşehir A.Ş. yaptığı başarılı çalışmaları ile anlaşma sağladığı site yönetimi sayısı hızla artıyor. Yaptıkları işler bir sonraki anlaşma sağlayacağı site ve apartmanlara referans oluyor. Apartman temizliğinden, bahçe ve çevre temizliğine kadar her alanda faaliyet gösteriyor. Bahçeşehir Yönetim A.Ş Anlaşma sağladığı site, apartman site ve alanlarda  iç - dış, bahçe ve peyzaj temizlik çalışmalarına  aralıksız devam etmekte.

  Bahçeşehir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sinan İnan, “Vatandaşlara en iyi hizmeti veriyoruz. Bu nedenle tercih ediliyoruz. Sadece konutlar bölgesinde değil diğer sitelerin yönetimine de talibiz” dedi. (İHA)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.10.2020
16:00

Sokak kopeklerinede cozum bulsanizda sabah cocuklarimizi okula gotuturken ise giderken saldirilarina ugramasak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,60
Oznur
9.10.2020
14:59

Güzel bir hizmet ancak bazı kişilerin ekmeğinden olduğunuda düşünmek lazım....Emeklileri çalıştırmıyorsunuz.....Sizi tercih etmelerinin nedeni aidat toplayamadıklarında dolayı...inşallah hizmette sınır olmaz .....Başarılar ....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,55
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.