Tarih İle Bilgi Birikimin Harmanlandığı Rome Açıldı

Tarih İle Bilgi Birikimin Harmanlandığı Rome Açıldı

Doğasından tarihi yapılarına, yaylarından denizine kadar birçok turizm değerine ev sahipliği yapan Düzce’de yatırımcılarda nezih, seçkin turizm tesisleri açmaya devam ediyor. Bu kapsamda bölgenin tek antik tiyatrosunun yanı başına açılan Rome Pansiyon ve Kır bahçesi konseptiyle, niezih ortamıyla farklılık arayanların adresi oluyor.

Konuralp’te Sezgin Aktaş tarafından hizmete açılan, nezih ve kaliteli ortamıyla adeta misafilrerini büyüleyen Rome pansiyon ve kır bahçesi, farklı bahçesiyle hizmete açıldı. Rome kır bahçesi kahvaltı ve yemek çeşitlerinin yanı sıra butik otel hizmetiyle Düzceliler başta olmak üzere yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olmaya başladı.

Tarih, deniz ve lezzet konusunda her geçen gün gelişen Düzce’de son dönemde açılan mekanlarda kaliteli hizmetleriyle vatandaşları ve yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam ediyor. Konuralp Akçakoca Caddesi üzerinde bulunan Roma Köprüsünün yanında Rome kır bahçesi de kaliteli ve güler yüzlü çalışanlarıyla vatandaşların son dönemde ki gözdesi olmaya başladı.

Rome kır bahçesinde zengin, doğal köy ürünlerinin bulunduğu çeşit çeşit kahvaltının yanı sıra yemek, kebap ve et çeşitleri de yer alıyor. Bunlarla birlikte butik otel hizmetiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Rome kır bahçesi dere kenarında su seslerinin arasında yemyeşil bahçesiyle huzuru arayanların yeni mekanı oluyor.

Turizm belgesi sahibi olan Rome kır bahçesinde gündüz ve gece saatlerinde nezih bir ortamda rahatça zaman geçirilebilir.

Rome Pansiyon Kır Bahçesi’nin hikayesini anlatan Ayşegül Aktaş; “Bölgenin tek antik tiyatrosunun yanı başında ismini veren Roma köprüsünün dibinde böyle bir pansiyon ve kır bahçesi açmaya karar verdik. Eşim Sezgin Aktaş’ta zaten yıllardır turizmin içindeydi. Bilgi birimi ile tarih ve doğayı harmanlayıp böyle bir yer açarak güler yüzlü çalışanlarımızla hizmet vermeye başladık” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.