AKSA Doğalgaz Her Noktayı İnceledi

AKSA Doğalgaz Her Noktayı İnceledi

AKSA Doğalgaz, Düzce il genelinde hanelerin bulunduğu bölgelerde yaptığı kaçak araştırma çalışmasında hiçbir olumsuzluğa rastlamadığını açıkladı.

Düzce’de binlerce haneye doğalgaz hizmeti sağlayan AKSA Doğalgaz, Düzce’de ölçüm cihazıyla kaçak olup olmadığı üzerine çalışma başlattı. Doğal gaz dağıtımı gerçekleştiren Aksa Düzce Doğalgaz, periyodik olarak gerçekleştirilen şebeke hatları kontrollerini de başarıyla tamamladı.

Diğer alt yapı kuruluşlarının çalışmaları ve üçüncü şahısların yaptığı kazılar sırasında şebekeye vermiş olabilecekleri muhtemel hasarların tespit edilmesi amacıyla periyodik olarak gerçekleştirilen kaçak arama çalışmaları sonucunda Aksa Düzce Doğalgaz şebekelerinde herhangi bir kaçağa rastlanmadığı, doğal gazın sürekli ve emniyetli olarak kullanabileceği tespit edildi.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ve hizmet kalitesinde sürekli gelişim sağlamayı temel önceliği olarak gören Aksa Düzce Doğalgaz, koronavirüs salgınının başlangıcından itibaren çalışanları ve müşterilerinin sağlığı için gerekli tüm önlemleri alarak güvenle hizmet vermeye devam ediyor. Aksa Düzce Doğalgaz’ın hizmetlerinden yararlanmak ve ihtiyacı olan her konuda ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren 444 4 187 numaralı Çözüm Merkezi’ni arayarak tüm sorularına yanıt alabiliyor”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.01.2021
22:12

Çilimli 2etap tokide ki kaçağı görmezden geldi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,48
Rafet tekin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.