Hayatını 5 Engelli Çocuğuna Adadı

Hayatını 5 Engelli Çocuğuna Adadı

Hayatını 5 Engelli Çocuğuna Adadı

Düzce Belediyesi, hayatını özel çocuklarının bakımı için adayan ailelere gerçekleştirdikleri ziyaretlerde çeşitli hediye ve bayramlık armağan ederek, ailelere moral oluyor.

Hayatını 5 engelli çocuğuna adayan Fatime Yikit’e her zaman destek ve yardımcı olan Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Engelliler haftasında da aileye yalnız bırakmadı.  Fatime Yikit’in yükünü hafifletmek amacıyla öz bakım hizmetini aksatmayan ekipler, ailenin engelli bireyleri için araç temininden tüm bakımlarına kadar her konuda yardımcı oluyor.

SEHER NAZ’IN İSTEKLERİNİ YERİNE GETİRDİLER

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ayşe Kılıç ve beraberindeki heyet, ilk olarak 2018 yılında görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Düzce Belediyesi İtfaiye personeli Kamil Yıldırım’ın eşi Saniye Yıldırım ve down sendromlu kızı Seher Naz’ı ziyaret etti. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kılıç’tan dondurma, oyuncak bebek ev ve kırılan tabletinin yerine, yeni bir tablet isteyen Seher Naz’ın isteğine duyarsız kalınmadı. Ekipler, 12 yaşındaki Seher'in tüm isteklerini yerine getirdi.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştırmak, onların sorunlarını ve sıkıntılarını bertaraf etmek isteyen Düzce Belediyesi, özellikle öz bakım hizmetleri, sıcak yemek, hasta yatağı ve tekerlekli sandalye hediyeleri ile engelli bireylere destek olarak yüzlerinde tebessüm olmaya devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.