CHP'li Belediyeden Faruk Özlü'ye Teşekkür

CHP'li Belediyeden Faruk Özlü'ye Teşekkür

CHP'li Belediyeden Faruk Özlü'ye Teşekkür

CHP'li Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,  Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye Karşıyaka Aile Parkına verdiği desteklerden dolayı Alaplı halkı adına teşekkür etti.
Nuri Tekin, Karşıyaka Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Karşıyaka Aile Parkı'nda incelemelerde bulundu.
Aile Parkının İlçeye çok yakıştığını ifade eden Tekin, “Karşıyaka Mahallesi Şehirler Arası Otobüs Terminalinin arkası atıl durumdaydı. Burayı vatandaşlarımızın oturup dinlenebileceği çocuklarıyla birlikte vakit geçirebileceği aynı zamanda spor yapabileceği büyük bir Aile Parkı yapmaya karar vermiştik.6 bin metrekare alan üzerine kurduğumuz parkımıza geçtiğimiz Ekim ayından başlayarak 1 yılda tamamladık. İlçemize ve Karşıyaka Mahallemize yakışır bir Aile Parkını daha İlçemize kazandırmış olduk. Parkımızı yaparken en büyük desteği Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’den aldık. Parkın yapımında bize her türlü desteği verdi. Kendisine Alaplı Halkı adına desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın Özlü, İlçemize her zaman değer ve destek veren Belediye Başkanımızdır. dedi.

CHP'li Başkan Tekin, parkın ortasına Faruk Özlü'nün fotoğrafının bulunduğu bir tabela yerleştirdi. Tabelada "Bu park 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün katkılarıyla yaptırılmıştır" ifadesi yer aldı.

Parkın genel görünümü:

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.10.2021
14:27

Sayın özlü kalitesi ile kendisini göstermiştir. Hıç bir ak partili belediyenin yapmadığı güzel bir dayanışma ve nezaket örneği göstermistir.tebrik ediyoruz..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,52
Murat batur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.