Nefes Alınacak Park Girilemeyecek Halde

Nefes Alınacak Park Girilemeyecek Halde

Hava kirliliği nedeniyle Düzce şehir merkezinde insanların nefes alacağı yer aradığı bu günlerde Bahçeşehir’de bulunan park ise unutulmuşluğunu yaşıyor. Çöp kovalarının çalındığı, elektrik direklerinin devrik durduğu park, düzenlenmeyi ve insanların içinde rahatça dolaşabileceği günleri bekliyor.


Pandemi sürecinde Düzce’nin havasının tehlike çanları çaldığı bu günlerde insanlar için kısa süreli hava alma ve kaçış noktası olan parklar ve özellikle Bahçeşehir bölgesindeki parklar bakımsızlık kurbanı oluyor.

4. Bölgede bulunan Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi’nin hem yanı başındaki parkta bakımsızlık kurbanı olan parklardan bir tanesi.

Bakımsızlık nedeniyle insan girişinin önlemek amacıyla girişin beton bariyerlerle kapatıldığı parkın içi de yine korku filmi platolarını andırıyor. Ağaçların gövdesini saran sarmaşıklardan uzayan otlara çalınan çöp kovalarından devrilen elektrik direklerine kadar park, adeta unutulmuşluğunu yaşıyor.

Haber: S. AKYOL - E. BEKTAŞ

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
13.01.2021
11:42

İş olsun diye haber olmaz...Oparkın yolunu yüz kişide 2,3 kişi bilir....Herkes kendi çöplüğünü temizlesin....Parkların genelde bakımı iyi ......Biz temiz olalım yeter.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%43,04
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.