Vali Atay O Yol İçin Talimat Verdi

Vali Atay O Yol İçin Talimat Verdi

Yığılca yolunda kayan topraklar nedeniyle sürücüler için risk oluşturan bölgelerde çalışma başlatıldı. Haberimizin ardından Düzce Valisi Cevdet Atay, toprak ve kayaların yola kaymalarına karşı önlem alınması için gerekli çalışmanın başlatılması talimatı verdi.

Düzce ile Yığılca ilçesini birbirine bağlayan yolda kar yağışı sonrası yol kenarındaki toprak ve kaya yığınlarından yola kaya parçaları ve toprak yığınları kayıyordu. Bu durumda sürücüler için büyük risk oluşturuyordu.

Haberimize taşıdığımız sorunun ardından vakit kaybetmeden harekete geçen Düzce Valisi Cevdet Atay, yolda onarım yapan firmaya talimat vererek sürücüler için tehlike oluşturan toprak ve kaya kaymalarına karşı önlem alınmasını istedi. Vali Atay’ın talimatının ardından, firma çalışmaya başladı.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
28.02.2021
11:23

Haberi yapanlara talimatı veren sayın valimize firma yetkililerine teşekkürler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,23
Rıza KARAKAYA
28.02.2021
10:50

Sayın valim sizi çok iyi anlayabiliyorum iyi niyetle devletin imkanlarıyla vatandasi rahatlatıyor siniz. Sadece tek sorum olacak yol yeni bitti yüklenici firma nerede bu yol yapımının bir garantisi yokmu belli bir sure bozulmalar kaya düşmeleri konusunda yüklenici firmadan garanti olinmamismidir. Yıllarca silahlı kuvvetlerde ihale işlerinde çalıştım. En küçük bir suyun bile alımında bir sürü garanti istiyoruz yapılması gereken de budur. Yolumuzun yüklenici firma tarafından bir garanti süresi yokmudur? Saygılarımla.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,06
Tacettin bozaci


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.