Yıldırım Güven Tazeledi

Yıldırım Güven Tazeledi

Yıldırım Güven Tazeledi

Yığılca Dernekleri Federasyonu'nun kongresi geniş bir katılımla yapıldı. Kongrenin ardından hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, AK Parti heyeti ve Yığılcalıların katıldığı kongrede  mevcut  Federasyon Başkanı İlyas Yıldırım yeniden seçildi.  

Kongreye katılan AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ‘’ Yığılca Dernekleri Federasyonu'nun kongresinde tekrar seçilen Federasyon Başkanı İlyas Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görev ve çalışmalarında başarılar diliyor, hizmet binamızın kıymetli Yığılcalı vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu  ‘’Yığılca Dernekleri Federasyonu'nun kongresinde birbirinden değerli Yığılcalı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Kongrenin ardından açılışını yaptığımız hizmet binası Yığılcalı kardeşlerimize ve güzel Yığılca'mızı hayırlı olsun, nice hizmetlere vesile olsun inşallah.

Kongrede güven tazeleyen Federasyon Başkanı İlyas Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
15.01.2024
15:35

Tüm ekibe başarılar dilerim, hayırlı olsun.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%46,48
Arslan Yalçın


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.