yaptığı hareketler sonrası parti teşkilatı isyan etti

Rasim Çam'ın Mhp'den İhracı İstendi

yaptığı hareketler sonrası  parti teşkilatı isyan etti

MHP Yığılca İlçe Başkanı Hasan Daşsın, il başkanlığına bir dilekçe göndererek eski Belediye Başkanı Rasim Çam'ın partiden ihraç edilmesini istedi.

5 Yıllık görev süresinde Yığılca'da yaptığı icraatlerden çok yapamadıkları ile gündemde olan, kentte neredeyse tek bir faydalı hizmeti olmayan ve partisi tarafından aday gösterilmeyen Rasim Çam, seçimi adeta Ak Parti'ye hediye etmişti.

Daşsın'ın iddiasına göre, Rasim Çam seçim sonuçlarının belirlenmesinin ardından seçilen AK Parti adayı Selami Savaş ile Yığılca meydanında karşılıklı göbek atmış, mazbata töreninde ise seçimlerde AK Partili il genel meclis adayı ile belediye başkanını desteklediğini açıkladı.
Rasim Çam'ın davasına ihanet ettiğini öne süren ve partiden ihraç edilmesini isteyen Daşsın, "Rasim Çam Kendi cenazesinde oynayan insan misali, maksadını ve haddini aşan eylem ve söylemlerde bulunan, kişilikten yoksun, milli şuurunu kaybetmiş, davasına ihanet eden biri olarak anılacaktır. 5 yıl boyunca bu davanın sayesinde belediye başkanlığı yapan ve yaptıklarından dolayı ömür boyu alnında kara bir leke olarak kalacak olan kişinin toplum nezdinde değeri kalmamıştır.” ifadelerini kullandı. ,


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.