Esnaf Odasından Boykot Kararı

Esnaf Odasından Boykot Kararı

Esnaf Odasından Boykot Kararı

Dağıtıcı firmaların zincir marketlere ve küçük esnaflara farklı fiyat politikaları uyguladığını belirten Düzce Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Vildan Şamandar, oda olarak boykot kararı aldıklarını bildirdi.

  Düzce Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Vildan Şamandar, dağıtıcı firmaların farklı fiyat politikaları nedeniyle boykot kararı aldıklarını açıkladı. Zincir marketlerin Coca Cola fiyatları üzerinden haksız rekabete girdiklerini ifade eden Şamandar, dağıtıcı firmalar tarafından küçük esnafa yüksek fiyat teklif edilirken zincir marketlere düşük fiyatlı teklif verildiğini öne sürdü.

"Esnafımıza ezici bir güç uygulamaya başladılar"

Dağıtıcı firmalar ile zincir marketlerin haksız rekabet ortamı oluşturarak küçük esnafı ezdiklerinin altını çizen Şamandar, şöyle konuştu:

“Oda Başkanı olmam ve üyelerimin hak ve menfaatlerini korumam amacıyla bu boykot kararını almış bulunuyoruz. Zincir marketler Coca Cola ile ilgili haksız bir rekabete girdiler. Esnafımıza ezici bir güç uygulamaya başladılar. 2.5 litre kolayı 5,75 liradan satıyorlar. Oysaki bize geliş fiyatı 7 lira 56 kuruştur. Hiçbir zaman bu kadar ezici bir güçler esnafımızı ezmemişlerdir. Artık git gide ezici güçlerini uygulamaya devam ediyorlar. Bizler pahalıcı olarak gözükmek istemiyoruz. Bizler esnafımızın hakkını koruyoruz. Vatandaşımıza pahalı ürün satmak istemiyoruz ama firmalar bizlere aynı oranda fiyat politikası uygulamıyor. Onların fiyat politikaları zincir marketleri korur vaziyette. Küçük esnafı koruyucu fiyat politikaları uygulayana kadar bu boykotumuz devam edecektir. 5 Nisan’a kadar uygulayacağız. Gerekirse ilerleyen günlerde de bu boykota devam edeceğiz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.04.2021
13:40

Madem öyle siz tüm küçük esnaf durumundaki bakkal, büfe kahvehane Gibi iş yeri sahipleri ile bir kooperatif Kurup toptan ucuz mal temin edebilirsiniz Bun yapmadığınız müddetçe kuru kuruya Boykot edin durun, vatandaşın kendi gelir, ve cebine uygun yerlere yönelmesi normal Bu işi çözecek olan kendinizsiniz malesef.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,56
Reşat Gültekin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.