Mısır’dan Düzce’ye Geldi, Restaurant Açtı

Mısırlı işadamı gezmek için geldiği Düzce’yi beğenince yatırım yapmaya karar verdi. Mısırlı İşadamı Sayit Abdullah Elaziz, Düzce’nin doğasını, insanlarını sevince restaurant açarak Düzcelilere hizmet etmeye karar verdi.

Düzce yabancı yatırımcılar içinde cazibe merkezi olmaya başladı. Mısırlı İşadamı Sayit Abdullah Elaziz, zaman zaman geldiği Türkiye’de Düzce’ye gezmeye geldi.

2019 Yılında yaptığı ziyaret sırasında Düzce’yi çok seven, doğasına, insanlarına ve tabiatına hayran olan Mısırlı İş adamı Elaziz, Düzce’ye yatırım yapmaya karar verdi. Verdiği kararla birlikte de çok sevdiği yemek ile ilgili restaurant açan Elaziz, Düzce’ye ve Düzcelilere hizmet etmeye başladı.

Düzce’ye yatırım yapma kararını ve Düzce’de iş hayatında yer almak ile ilgili düşüncelerini mikrofonlarımıza anlatan Sayit Abdullah Elaziz; “Ben Türkiye’ye sürekli seyahat ediyordum. Ancak hep İstanbul ile Bursa’ya geliyordum. Türkiye’yi seviyorum. Türkiye’de iş kurmaya karar verdim. Seyahatlerinde oturabileceği, misafirlerini ağırlayabileceğim, yemek yiyebileceğim bir yer gerekiyordu. Zaten yemek yemeyi de çok seviyorum. Hobi olarak yaptım. Burada her şey güzel. Herhangi bir sorun yok. Pandemiden sonrada işlerimiz normal. Pandemi nedeniyle maske, mesafe ve dezenfektan önlemlerimizi aldık. Temizlik benim için çok önemli. Ağaç, yeşil, önemli o nedenle temizlikte çok önemli bizim için” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.