Küçük Gördüğü Halktan Sandıkta Ders Aldı

Küçük Gördüğü Halktan Sandıkta Ders Aldı

Gölyaka'da 5 yıldır Belediye Başkanı olan Yakup Demircan sandıkta hezimete uğradı.AK Parti, 20 yıl aradan sonra Gölyaka Belediye Başkanlığı'nı Yakup Demircan sayesinde kaybetti.

AK Parti, kurulduğu günden bu güne kadar yapılan tüm seçimlerde Gölyaka'da zafer kazanırken, Demircan'ın 5 yıllık yönetimi sonrasında ilk defa MHP'ye geçildi.

Görev süresi boyunca vatandaşla bir araya gelemeyen, çoğu zaman halkı küçümser tavrı ile tepki çeken Demircan kibirli ve kendini halktan büyük gören tavrının bedelini sandıkta kaybederek ödedi.

Demircan'ın 5 yıllık görev süresi boyunca elle tutulur tek icraatı Gölyaka Kültür Park'ı oldu. Ancak Demircan yaptığı parka sahip çıkamadı. İlgisizlik ve bakımsızlık sonrası parktaki çocuk oyun alanları, çardaklar ve yürüyüş yolları kullanılamaz hale geldi. Drift meraklılarının uğrak yeri olan ve arabaların çimenlerini mahvettiği parktan vatandaşlar faydalanamaz hale gelmesine rağmen Demircan'ın herhangi bir önlem almaması halkın tepkisine sebep oldu.

Demircan ayrıca ilçenin önemli bir tesisi olan Efteni Oteli'nde yapılacak yatırımların önünü kesip tesisi satın alan yatırımcının projelerine engel çıkartmış ve halkın gelir kaynaklarını tıkadı.

Gerek parti teşkilatı ile, gerekse seçmenle beklenen doğru iletişimi kuramayan Demircan, 5 yıl önce yüzde 51,81 oy alarak kazandığı belediyeyi yüzde 32,35 oy alarak kaybetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.04.2024
12:56

Eskiden pazaryeri daha kötüydü, bence şükretmeyi bilin, adam kibir abidesi, yok efendim halka tepeden bakıyor, yok halkın içine çıkmıyor vs. evet yarı yarıya doğru, ancak başkan olduktan sonra en azından halkın içinden hiç çıkmadı yalan söyleyerek nereye varmaya çalışıyorlar anlamadım, adamın yaptığı icraatlar Bekir başkanın yaptıklarıyla liste yapsınlar bakın kimin hizmeti daha çok, adam kendini sevdiremedi diye haksızlık yapmak yanlış. Doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi bilmek lazım. Şöyle düşünün, ki, daha önce yapmadığı, insanlarla yüzgöz oldu, selam verip alıyor, toplumun iyisini kötüsünü gördü ve içlerine girdi o da bir meziyettir, yaptığı bir sürü hizmeti görmemek yanlış olur.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Yiğidi öldür hakkını yeme, demişler
5.04.2024
09:00

MHP göreceğiz gelen gideni aratır unutmayın …

Katılıyorum   Katılmıyorum
%73,58
Gölyakalı
2.04.2024
18:00

Düzcedeki kibir abidesi ders almadı ama zannetmesin ki kendine verilen oy ile belediye bakanı oldu parti sayesinde o koltukta

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,70
Halktan biri
2.04.2024
16:23

Haberin sahibi yokmuş?isimsiz vasıfsız Dedikodu gazetesimi oldunuz!

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,14
Vatandaş
2.04.2024
15:46

Herkes kapasitesi kadar hizmet eder daha fazlası beklenmez Herşeyin kahrı bir şekilde çekilir ama kibir ve insanları küçük görmek kabullrnilemez

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,90
? ?
2.04.2024
14:12

Öyle demeyin birde kapalı pazaryeri yaptı esnafın yarısı içerde yarısı kapalı yerde, yağmurlu havada gezerken üzerimize kova dolusu su dökülüyor bırandalardan.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,00
Gölyakalı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.