Cadde Ortasında Husumetlisine Kurşun Yağdırdı!

Cadde Ortasında Husumetlisine Kurşun Yağdırdı!

Gümüşova ilçesinde İ.D isimli şahıs aralarında daha önceden husumet bulunan M. D’ye kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan M.D. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gümüşova ilçesinde İ.D isimli şahıs aralarında daha önceden husumet bulunan M. D’ye kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan M.D. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay, Gümüşova ilçesi meydanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İ.D. daha önceden aralarında husumet bulunan M.D’yi görünce yanına giderek belinden çıkarttığı silahla ateş etmeye başladı.

Çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu M.D. olay yerine çağrılan 112 Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Düzce Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralının hastanedeki tedavisi devam ederken polis olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Zanlı kısa süre içerisinde yakalanarak ifadesi alınmak üzere polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü.  

İddiaya göre vurulan M.D bir süre önce aralarındaki husumetten dolayı İ.D’yi silahla yaralamıştı. Akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırı olayının ise intikam amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi.

Savcılık olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.07.2020
12:37

Yalanında bu kadarı işimler bile yanlıs

Katılıyorum   Katılmıyorum
%94,69
Ramco


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.