Gümüşova OSB'de Sübekçi'ye Tam Destek

Gümüşova OSB'de Sübekçi'ye Tam Destek

Gümüşova OSB'de Sübekçi'ye Tam Destek

AK Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi, ilçede bulunan Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyaret etti. OSB işçileri Sübekçi’ye tam destek mesajı verdi. 


Saha çalışmalarına tüm hızı ile devam eden AK Parti Gümüşova Belediye Başkan Adayı Kenan Sübekçi, son olarak Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti. Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Milletvekili Ercan Öztürk ve İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ile birlikte yapılan ziyaretlerde fabrika işçileri Kenan Sübekçi’ye tam destek verdi. Sübekçi ilçede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler verirken, “ Gümüşovamızın hak ettiği değeri kazandıracağız. Organize sanayi bölgemiz diğer şehirlere diğer bölgelere göre çok yeni. Binlerce çalışanı olan bir bölge. İlçemiz için çok değerli bir yere sahip. Burada insanlarımızın sosyal hayatlarını en iyi şekilde değerlendirebileceği alanların oluşturulması için bölgede düzenlemeler yapacağız. Bazı fabrikaların yapımı devam ediyor. İlçemizde işsizliğin en dip seviyelere düşüren bölgemizin sıkıntılarını ve sorunlarını gayet iyi biliyoruz. İnşallah seçilmemizin ardından Gümüşovamız şahlanacak. Desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu. Sübekçi’nin açıklamalarının ardından işçiler AK Parti’ye tam destek verdiklerini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.03.2024
12:37

Nereden biliyorsunuz osb de tam destek olduğunu bu kadar 'da abartmayın her siyasi adayı hoş gürü ile karşılanıyor osb deki fabrika çalışanı iş vereni olsun arpanızı kim fazla verirse hakkında ona göre yazıp çiziyorsunuz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Gümüşova lı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.