Şebeke Suyundan Çıkanlar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Şebeke Suyundan Çıkanlar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Şebeke Suyundan Çıkanlar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Düzce’nin Gümüşova ilçesinde uzun süredir temiz içme suyuna hasret vatandaşlar şebeke suyunu artık sadece içmek için değil ev temizlerinde de kullanamayacak hale geldi. Duruma tepki gösteren bir vatandaş tarafından yapılan paylaşımda, şebeke suyundan kurt ve çamur geldiği gözler önüne serildi.

Gümüşova'da su sıkıntısını yeni yönetimde çözemedi. İçme suyuna hasret olan Gümüşovalı vatandaşlar kişisel ve ev temizliklerinde de şebeke suyunu kullanamayacak duruma geldi.

Çeşmelerden çamurlu ve kurtlu suyun geldiğini söyleyen vatandaş bir de fotoğraf göndererek şu notu paylaştı; "Düzce'nin başka hiçbir ilçesinde bu görüntüler yok. Beldeler, köyler bile tertemiz su kullanıyor. Biz bırakın bu suyu içmeyi kişisel temizliğimizi dahi yapamıyoruz. Gümüşova'yı kirli suya mahkûm ettiler. Gümüşova'yı yönetenlerin çeşmelerinden ne akıyor, nasıl akıyor bilmiyoruz, ama halkın mutfağındaki çeşmeden kurtlu su akıyor.

Temel İhtiyaç Su

Suyun temel ihtiyaç olduğunu hatırlatan vatandaş; "Gümüşova kaderine mi terk edildi? Bir bardak temiz su vermekten aciz bir yönetim anlayışı ile Gümüşova halkının sağlığıyla oynamayı kendilerine nasıl yakıştırabiliyorlar. İnsanın en temel ihtiyacı olan su problemini çözememek,  bize göre büyük bir suçtur. 21. yüzyıl Türkiye'sinde altyapı yapmayı eline yüzüne bulaştıranlar Gümüşova halkının sağlığıyla oynuyor, çeşmelerden çamur akıyor, kurt akıyor, gelsinler bu suyu kullansınlar da görelim. Acaba Tüm vaatler seçilinceye kadar mıydı?" diyerek sitemde bulundu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.