Kenan Sübekçi Mazbatasını Aldı

Kenan Sübekçi Mazbatasını Aldı

Gümüşova’de 2 bin 909 seçmenin oyu ile Belediye Başkanı seçilen Kenan Sübekçi mazbatasını aldı Sübekci, 8 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de Gümüşova Belediyesi'nde gerçekleştirilecek devir teslim töreni ile görevine başlayacak.
2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gümüşova Belediye Başkanlığını 2 bin 909 seçmenin oyu ve yüzde 49.11 oy oranı ile AK Parti adayı Kenan Sübekci kazandı.

Bayram öncesi görevi teslim alacak
MHP’li rakibi Ercan Çakır’a 989 seçmenin oyu ile fark atan Kenan Sübekci Ramazan Bayramı öncesinde görevi Muharrem Tozan’dan devr alarak makam koltuğuna oturacak.


Kenan Sübekci, görev devir teslim töreni öncesinde Seçim Kurulu’ndan mazbatasını AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve partilerle birlikte aldı.

GÜMÜŞOVA’DA GERÇEK HİZMET ZAMANI

Mazbata töreninde konuşan AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk , Gümüşova’da Gerçek Belediyecilik Gerçek Hizmetin Kenan Sübekçi ile olacağını ifade ederek "Gümüşova Belediye Başkanımız Kenan Sübekci’nin mazbatasını teslim aldık. Hemşehrilerimizin takdirleriyle göreve başlayan Başkanımızı , Belediye Meclis Üyelerimizi ve 2-0 yapan İl Genel Meclis Üyelerimizi tebrik ediyor, ilçemize kazandıracağı hizmetler için başarı ve kolaylık diliyorum. Gümüşova’mıza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.