VATANDAŞ BELEDİYEYİ GÖREVE DAVET ETMİŞTİ

VATANDAŞ BELEDİYEYİ GÖREVE DAVET ETMİŞTİ

Çuhallı Plajının kenarından akan dereye karışan kanalizasyon sorununun giderilmesi için yapılan haberin ardından harekete geçen Belediye Fen İşleri ekiplerinin çözüm olarak bulduğu yöntem kafaları karıştırdı.

 

 

Çuhallı Plajının kenarından akan dereye karışan kanalizasyon sorunu uzun zamandır çözülemiyor. 90?lı yıllardan beri bugüne kadar Akçakoca Belediye Başkanlığı yapan Erol Solak, Gürol Kibar, Nazmi Çiloğlu, Fikret Albayrak ile 4 yıldır belediye başkanlığı yapan Cüneyt Yemenici?nin duyarsız kaldığını söyleyen semt sakinleri;. Belediyeden Çuhallı plajına akan lağım suyu sorununun çözümü için  daha duyarlı olmasını istediler.

Akçakoca'nın göz bebeği olan Çuhallı Plajının Turkuaz Otel ile Akçakoca Otel arasındaki bölümünün mavi bayraklı olmasından gurur duyduklarını söyleyen semt sakinleri, "Yetkililer kumsala akarak denize karışan kanalizasyonu görmüyor mu? Böyle plaj mı olur? Diye sordular.

Osmaniye Mahallesinin tepesinden gelen eski bir derenin hızlı yapılaşma nedeniyle kirlendiğini, derenin bu şekilde akarak kumsala ve oradan da denize karışmasının yazın binlerce turisti ağırlayan Akçakoca için bir fiyasko olduğunu söyleyen vatandaşlar; "Bu dere hem kumu hem de denizi kirletiyor. Çocuklarımızın üzerinde yattığı bu kum kanalizasyon akan dere nedeniyle pislik içinde. Akçakoca?nın en gözde plajının öncelikle temiz olması gerekir" diyerek sözlerine  devam etti.

Vatandaşların belediyeyi göreve davet etmesinin ardından, Akçakoca Belediyesi hareket geçti ancak sorunun giderilmesi için bulunan yöntem pes dedirtti. Bir belediye  işçisinin bahçe sular gibi elinde tuttuğu hortumdan çıkan tazyikli suyla lağım suyunu denize sürüklemesi şaşkınlık yarattı. 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.