Kardeşlerin Hikayesi Hayranlık Uyandırıyor

Gölyaka ilçesinde yaşayan Yılmaz ailesi hikayeleriyle görenleri kendilerine hayran bırakıyor. Görme engelli 4 kardeş hayata birlikte tutunmaya çalışırken onlara 1 yeğenleri eşlik ediyor. Ailenin durumunu öğrenen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli de Beyaz Baston Haftası dolayısıyla aileyi ziyaret ederek yaşam mücadelelerini kendi ağızlarından dinledi.

  Gölyaka İlçesi’nde yaşayan görme engelli 4 yetişkin kardeşin hikayeleri hayranlık uyandırıyor.     Hacıyakup Köyü’nde yaşayan 4 görme engelli kardeş, hayatlarını da kendilerine destek olmaya çalışan yeğenleri sayesinde yaşamaya çalışıyorlar. Ailenin durumunu öğrenen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli de Beyaz Baston Haftası dolayısıyla aileyi ziyaret ederek 4 kardeşin hikayesini kendi ağızlarından dinledi.

  Hacıyakup Köyünde ikamet eden doğuştan görme engelli aile bireyleriyle bir araya gelen Gösterişli, yaşamlarını aynı evde sürdüren, birbirlerine sağladıkları destekle hayata tutunan ve kendi işlerini kendileri gören kardeşlerin hikayelerini hayranlıkla dinledi.

 

  Günlük yaşamlarını kısıtlı şartlarda da olsa rahatlıkla sürdüren aile üyelerinin günlerini kutlayan Gösterişli ve Demircan, ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda gerek Düzce Belediyesi gerekse de Gölyaka Belediyesinin ailenin her zaman yanında olduklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.