Hüdaver Başkana sürpriz

Hüdaver Başkana sürpriz

Düzce’de bütün toplantı, organizasyonlara, kutlamalara Düzce Belediyesi adına katılan Düzce Belediyesi’ni temsil eden Düzce Belediyesi’nin gülen yüzü Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’ye belediye personeli sürpriz doğum günü hazırladı. Üzerinde mumları olan pastayı karşısında gören Hüdaver gösterişli şaşkınlığını gizleyemedi.


Düzce Belediyesi’nin gülen yüzü, kutlamaların, etkinliklerin, törenlerin aranan siması, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli yapılan sürpriz doğum günü ile mesaisine başladı. Hüdaver Gösterişli için makam odasının önünde pastasını hazırlayan personeli, pastanın mumlarını yakarak Belediye Başkan Yardımcısı Gösterişli’nin odasına girdiler. Bu esnada yapacağı çalışmaları planlayan Hüdaver Gösterişli, mumları yanan pastayı görünce önce büyük şaşkınlık yaşadı. Ardından da mutlu olan Hüdaver Gösterişli, sağlıklı, Düzce’nin huzura erdiğini, yatırımların bol olacağı bir hayat diledi.


Ardından açıklama yapan Hüdaver Gösterişli, “Arkadaşlarım bana böyle bir sürpriz yaptılar. 6 Eylül’ü unutmamışlar sağolsunlarpastaya ile odaya girince önce şaşırdım ama unutmadıkları için sevindim. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.