Acil Yardımlar Aynı Gün Yapıldı

Acil Yardımlar Aynı Gün Yapıldı

AK Parti Daraltılmış Danışma Kurulu toplantısında konuşan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketi ile ilgili konuştu. Keşir yaklaşık 1 ay Valilik, Belediye ve teşkilat ile birlikte bölgede mesai yaptıklarını söyledi.

AK Parti Daraltılmış Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda söz alan Milletvekili Ayşe Keşir sel felaketinin yaralarının sarılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Keşir; "Yaklaşık 1 ay kadar bütün yoğun olarak, valilik belediyemiz teşkilatımız olarak mesaimizi o bölgeye verdik. Zaman zaman merkeze geldiğimde burdaki arkadaşlara hiç gitmediyseniz bunu anlamanız mümkün değil dedim. Ağır bir süreç yaşadık.  Büyük bir devletimiz var hep birlikte yaralarımızı sarmaya başladık. Bu süreçte hep birlikte birşeyler yapmaya çalıştık. Tabi yapılacak acil yardımlar aynı günde yapıldı. Acil yardımlar o an yaraların sarılması icin gelen kaynaklardı.Sel felaketinde 2 Bin 500 kadar personel ve gönüllü insanlar çalıştı. Onların yiyecekleri mazotları gibi ihtiyaçlar ilk etapta gelen yardım ödeneği ile yapıldı. Bu sel felaketinde 151 kilometre yolumuz kayboldu, 6 Bin dönüm arazi kaydı, yaklaşık 50 köprümüz yıkıldı. Sadece bunları Ankara'da anlattığımızda felaketin boyutunu anlatmakta yeterli olabiliyor. Devlet su işleri üzerinden ciddi planlamalar yapılıyor. Bunların hepsinin teknik takvimi var. ilk 10 gün bizim acil hedef noktamız 7 canı aramak oldu.  Sıfır faizli diyoruz ama aslında faizini KOSGEB ödüyor. KOSGEB tabi doğal olarak bankalarla görüşüyor. Bunun bir takvimi var. Bugün itibari ile vatandaşlarımızın müracaatlarını alacağız ve nasıl işlediğiyle ilgili açıklamalar yapacağız" ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.09.2019
23:42

Bırakın artık şu işleri o yapıldı bu yapıldı sadece insanları kandırıyosunuz sizde biliyosunuzki sadece laf salatası yapıyonuz başka bi icratınız yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,44
Tamam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.