Beşiktaş, Frank Anguissa İçin Napoli'nin Kapısını Çaldı

Beşiktaş'dan Büyük Bomba

Beşiktaş, Frank Anguissa İçin Napoli'nin Kapısını Çaldı

Yeni sezona iddialı bir kadro ile başlamak isteyen Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah-beyazlılar, orta saha rotasyonunu güçlendirmek adına rotasını İtalya’ya çevirdi. Hedefte ise Napoli forması giyen Kamerunlu yıldız Frank Anguissa var.

İtalyan gazeteci Matteo Moretto'nun haberine göre Beşiktaş, 29 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Napoli’ye 10 milyon Euro’luk resmi bir teklif sundu. Ancak İtalyan ekibi bu teklifi yeterli bulmadı ve reddetti.

Napoli Daha Yüksek Bonservis Talep Ediyor

Haberde, Napoli’nin Anguissa için daha yüksek bir bonservis bedeli istediği belirtildi. 2022’de Fulham’dan bonservisi alınan ve Napoli’de istikrarlı bir performans sergileyen Anguissa, kulübün önemli oyuncuları arasında yer alıyor.

Suudi Kulüpler de Devrede

Beşiktaş dışında Suudi Arabistan kulüplerinin de Anguissa ile ilgilendiği ifade ediliyor. Bu durum, oyuncunun transferinde rekabeti ve maliyetleri artırabilecek bir etken olarak öne çıkıyor.

Anguissa’nın Performansı ve Değeri

Geride kalan sezonda Napoli formasıyla 37 resmi maça çıkan Frank Anguissa, 6 gol ve 5 asistlik katkı sağladı. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel piyasa değeri 27 milyon Euro. Ayrıca, Kamerun Milli Takımı formasını 60 kez giyen deneyimli futbolcu, milli forma altında da 5 gol, 2 asist üretti.

Beşiktaş yönetiminin bu transferde ısrarcı olduğu ve yeni bir teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı camia, Anguissa hamlesiyle orta sahada güçlü bir yapı kurmayı hedefliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.