Trabzonsporlu Cabral'ın Dünya Kupası Golü Zirvede

Trabzonsporlu Cabral'ın Dünya Kupası Golü Zirvede

Trabzonsporlu Cabral'ın Dünya Kupası Golü Zirvede

Trabzonspor'un yeni transferi Sidny Lopes Cabral, 2026 FIFA Dünya Kupası'nda attığı muhteşem golle turnuvanın en prestijli bireysel ödüllerinden birine layık görüldü. FIFA, Yeşil Burun Adaları Milli Takımı forması giyen 23 yaşındaki sol bekin Arjantin'e karşı kaydettiği golü, 2026 Dünya Kupası'nın en güzel golü seçtiğini açıkladı.

FIFA'nın değerlendirmesinde Cabral'ın golü, Özbekistanlı Eldor Shomurodov ve Haitili Wilson Isidor'un attığı golleri geride bırakarak zirvede yer aldı.

Yeşil Burun Adaları, son 32 turunda normal süresi 1-1 sona eren mücadelede uzatma dakikalarında Arjantin'e 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etmişti. Ancak Cabral'ın attığı jeneriklik gol, organizasyonun en unutulmaz anlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Cabral: "Bu an için ne kadar minnettar olduğumu tarif edemem"

Dünya Kupası'nın en güzel golü ödülünü kazanmasının ardından açıklamalarda bulunan Sidny Lopes Cabral, büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Cabral, "Bana oy veren herkese teşekkür ediyorum. Bu başarıdan dolayı çok mutluyum. Dünya Kupası'ndaki en güzel gol ödülünü kazandım. Bu an için ne kadar minnettar olduğumu tarif edemem." ifadelerini kullandı.

Hedef şimdi Trabzonspor

Temmuz ayında Portekiz temsilcisi Benfica'dan 5 yıllık sözleşmeyle Trabzonspor'a transfer olan başarılı sol bek, aynı performansı bordo-mavili formayla da sergilemek istediğini söyledi.

Cabral, "Umarım bu sezon Trabzonspor için yine böyle goller atabilirim." diyerek taraftarlara umut verdi.

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya kampında sürdüren Trabzonspor'da Sidny Lopes Cabral'ın, yarın akşam gerçekleştirilecek antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlaması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.