Fenerbahçe istikrarı sağlayamadı

Fenerbahçe istikrarı sağlayamadı

Fenerbahçe istikrarı sağlayamadı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de geride kalan 8 haftada elde ettiği 16 puanla milli araya lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde 4. sırada girdi. Sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi’nde de oynadığı 2 maçta 3 puan topladı. 2 aylık süreçte hem yönetim hem de teknik direktör değişikliği yaşayan Kanarya, istikrarı sağlayamadı.

Trendyol Süper Lig’de oynadığı 8 maçta 4 galibiyet ve 4 beraberlik alan Fenerbahçe, topladığı 16 puanla lider Galatasaray’ın 6 puan gerisinde milli araya girdi. Sarı-lacivertliler, milli ara öncesi son mücadelesinde deplasmanda Samsunspor ile golsüz berabere kaldı. Avrupa’da da sezona UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleriyle başlayan Kanarya, ilk maçını 6 Ağustos’ta Feyenoord ile oynadı. Hollanda ekibini saf dışı bırakan Kanarya, play-off turunda Benfica’ya elenerek yoluna Avrupa Ligi’nden devam etti.

Mourinho gitti, Tedesco geldi

Geçtiğimiz sezonu Jose Mourinho ile tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezona da deneyimli teknik adamla başladı. Benfica deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgi sonrası ise Portekizli çalıştırıcıyla yollar ayrıldı. Mourinho yönetiminde sarı-lacivertliler, ilk lig maçında Göztepe ile golsüz berabere kalırken, Kadıköy’de Kocaelispor’u 3-1 mağlup ederek ilk 3 puanını elde etti. Bir sonraki hafta Gençlerbirliği deplasmanında takımın başında yardımcı antrenör Zeki Murat Göle yer aldı. Teknik Direktör Domenico Tedesco da resmi imzayı atmasının ardından ilk maçını Trabzonspor’a karşı oynadı ve rakibini tek golle mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. 3 gün sonra erteleme maçını oynayan Fenerbahçe, evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Fenerbahçe istikrarı sağlayamadı


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.