Beşiktaş’ta son haftalarda yaşanan puan kayıpları sonrası sular durulmuyor. Siyah-beyazlı taraftarlar hem futbolculara hem de teknik heyete yoğun tepki gösterirken, teknik direktör Sergen Yalçın kötü gidişatın sorumluluğunu üstlense de oyuncularına sert mesajlar verdi.
3 DAKİKADA 2 GOL YEMEYİ KABUL ETMİYORUM”
Konyaspor maçı öncesinde futbolcularıyla bir toplantı yapan 52 yaşındaki teknik adam, son haftalarda yapılan basit hatalardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Deneyimli çalıştırıcının, “3 dakikada 2 gol yemeyi kesinlikle kabul etmiyorum. Galatasaray derbisinde galibiyet fırsatını kaçırdık. Gençlerbirliği karşısında skor üstünlüğünü yakaladık ama basit hatalarla hesapta olmayan 3 puan kaybettik. Şu anda liderden 6 puan geride olabilirdik. Süper Lig uzun bir maraton ancak bu futbolla şampiyonluk yarışında var olamayız. Ekim ayında hedefsiz kalırsak bunun faturası herkes için çok ağır olur. Konyaspor maçını kazanmaktan başka seçeneğimiz yok” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
SORUN DEFANSTA, ÇÖZÜM ARAYIŞI SÜRÜYOR
Beşiktaş’ta özellikle son maçlarda kontrataklardan yenen goller, teknik heyeti endişelendirdi. Sergen Yalçın ve ekibi, savunmadaki basit hataları ortadan kaldırmak için özel analizler yaparken, Konyaspor karşısında galibiyet dışında hiçbir sonucu kabul etmeyecek.
Maç: Beşiktaş - Konyaspor
Stat: Tüpraş Stadyumu
Hedef: Mutlak galibiyet
Sergen Yalçın: “Bu futbolla şampiyonluk yarışında olamayız.”