Galatasaray, Porto forması giyen milli futbolcu Deniz Gül’ün transferi için resmi görüşmelere başlandığını açıkladı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, hücum hattına yapacağı takviye için önemli bir adım attı. Sarı-kırmızılı kulüp, 22 yaşındaki milli santrfor Deniz Gül’ün transferi konusunda oyuncu ve kulübü Porto ile resmi görüşmelere başlandığını kamuoyuna duyurdu.
KAP açıklaması geldi
Galatasaray tarafından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Deniz Daniel Gül’ün transferi konusunda futbolcu ve Porto ile resmi görüşmelere başlandığı bildirildi. Böylece bir süredir gündemde olan transfer için resmi süreç başlamış oldu.
İstanbul’a geliyor
Transferin tamamlanması için Deniz Gül’ün İstanbul’a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. Transferin mali şartlarına ilişkin haberlerde Porto’ya yaklaşık 10 milyon euro bonservis ve 1 milyon euroya kadar bonus ödeneceği belirtiliyor. Bu rakamlar henüz Galatasaray’ın KAP açıklamasında yer almadı.
Porto’da 7 gol, 2 asist
22 yaşındaki milli forvet, geçtiğimiz sezon Porto formasıyla tüm kulvarlarda 44 karşılaşmada 7 gol ve 2 asist üretti. Deniz Gül, santrfor bölgesinin yanı sıra fizik gücü ve hava toplarındaki etkinliğiyle dikkat çekiyor.
Sarı-kırmızılıların sağlık kontrolleri ve sözleşme işlemlerinin ardından transferi tamamlaması bekleniyor.


