Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Ankara’da

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Ankara’da

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Ankara’da

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Zelenski, "Türkiye barış için devrede" dedi.

https://cdn.iha.com.tr/Contents/25-05/15/-aa974d71-3404-46ae-a63b-cef26b9cb9d2.mp4

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek olan Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i taşıyan uçak, Esenboğa Havalimanına iniş yaptı.

Çalışma ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşecek olan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy’i taşıyan uçak, saat 12.00’de Esenboğa Havalimanına iniş yaptı. Zelenskiy, havalimanında yetkililer tarafından karşılandı.

"TÜRKİYE YENİDEN DEVREYE GİRDİ"

Alanda gazetecilere kısa bir açıklama yapan Ukrayna Devlet Başkanı, "3,5 yıldır savaş devam ediyor. Türkiye bu noktada yeniden devreye girdi. Barış görüşmelerinin çoğunun Türkiye'de olduğunu söylemek ve işaret etmem gerek" ifadelerini kullandı.

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski Ankara’da

Daha sonra Zelenskiy, ikili görüşme ve heyetler arası çalışma yemeğine katılmak üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne doğru hareket etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.